Waarom vloggende advocaten?

De Zaak Breda staat voor toegankelijkheid en kwaliteit. En om dat duidelijk te maken, vloggen wij. Beeld communiceert nu eenmaal beter en directer dan tekst. 

In onze vlogs leggen we ingewikkelde juridische kwesties kort, krachtig en in makkelijke taal uit. Hiermee onderscheiden wij ons van andere advocaten.

Daarnaast hechten wij waarde aan het opbouwen van een vertrouwelijke band. Via onze vlogs leer je ons beter kennen en geven wij ook een kijkje achter de schermen.

Dus maak kennis met onze zestien topadvocaten en bekijk onze vlogs vandaag nog op ons
YouTube kanaal !

Hoelang mag een werkgever de persoonsgegevens bewaren van de werknemer? Geld er dan nog een variatie in termijnen? En hoe zit het met sollicitanten en de persoonsgegevens zoals een toegestuurd CV?   Bekijk het antwoord snel in de vlog over Privacy op de werkvloer door Lisanne […]
Denkt u ook aan uw medewerkers als het gaat om privacy? De AVG is inmiddels bij de meeste wel bekend, maar wist u dat u ook een informatieverplichting heeft ten opzichte van een werknemer als het gaat om privacy? Bekijk nu de vlog van Lisanne Jansen waarin ze […]
#Tips voor #onderhandeling over een #ontslagregeling. En wat kun je nu allemaal afspreken? Onze laatste #Rondje van #DeZaakBreda van deze maand. @Dick Schreuder legt uit. Goed weekend!  
Cookies