Waarom vloggende advocaten?

De Zaak Breda staat voor toegankelijkheid en kwaliteit. En om dat duidelijk te maken, vloggen wij. Beeld communiceert nu eenmaal beter en directer dan tekst. 

In onze vlogs leggen we ingewikkelde juridische kwesties kort, krachtig en in makkelijke taal uit. Hiermee onderscheiden wij ons van andere advocaten.

Daarnaast hechten wij waarde aan het opbouwen van een vertrouwelijke band. Via onze vlogs leer je ons beter kennen en geven wij ook een kijkje achter de schermen.

Dus maak kennis met onze zestien topadvocaten en bekijk onze vlogs vandaag nog op ons
YouTube kanaal !

Heeft u ook een oud huis gekocht? Bekijk de nieuwe vlog van Hรฉlรจne van Dongen wat dit betekent voor de aansprakelijkheid voor eventuele gebreken aan de woning.  
๐„๐ซ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐ ๐ž๐›๐ซ๐ž๐ค๐ž๐ง, ๐ฐ๐ข๐ž ๐ข๐ฌ ๐š๐š๐ง๐ฌ๐ฉ๐ซ๐š๐ค๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค? Er is een woning gekocht, maar er zijn gebreken. Kunt u de verkopende partij aansprakelijk houden voor de gebreken? Misschien wel! Bekijk de vlog vanย Hรฉlรจne van Dongenย voor een korte uitleg.
๐ˆ๐ค ๐ก๐ž๐› ๐ฆ๐ž ๐›๐ž๐๐š๐œ๐ก๐ญ! ๐–๐š๐ญ ๐ง๐ฎ? Kunt u na het ondertekenen van de koopovereenkomst bij het aankopen van een huis nog onder de koop uitkomen? Het antwoord is ja, maar er zijn uitzonderingen. Bekijk de nieuwe vlog van Hรฉlรจne van Dongen voor een korte uitleg.